Ärimees jättis Vene moeguru arved tasumata

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentin Judaškin koos oma modellidega tänavusel Moskva moenädalal.
Valentin Judaškin koos oma modellidega tänavusel Moskva moenädalal. Foto: AFP / Scanpix

Ärimees, kes möödunud suvel korraldas Vene moeguru Valentin Judaškini Tallinna-visiidi, pole hotellis Radisson peatunud külalise arvet siiani tasunud. Ka on ta võlgu telekanalile Pervõi Baltiiski Kanal.

Valentin Judaškin külastas Tallinna mullu 14. juulil poliitiku ärimehe ja näitleja Oleg Pangseppa kutsel, kirjutab nädalaleht Den za Dnjom.

Moeetendus, kus Judaškin oma kollektsioone demonstreeris, jäi aga kahjumisse, mistõttu ei suutnud Pangsepp tasuda ei reklaamiarveid ega ka külalise ööbimise eest Radissoni presidendisviidis.

Varsti pärast moeguru külaskäiku lõpetas Pangseppa X-clusiv OÜ oma tegevuse, ta ise aga sõitis Venemaale.

Pangsepp ei eita, et tal jäid Tallinnasse maha võlad. Samas väitis ta, et hüvitab need esimesel võimalusel, kuid võlausaldajad on juba kannatuse kaotanud.

Nii telekanal Pervõi Baltiiski Kanal kui ka hotell Radisson kavatsevad nõuda raha kohtu kaudu. Juristid on nõuded juba ette valmistanud.

Eestis on Pangsepp tuntud selle poolest, et osales 1999. ja 2002. a Rahvaliidu nimekirjas kohalikel valimistel. 2003. a kandideeris ta ka riigikogusse, ebaõnnestunult.

Endine poliitik elab ja töötab praegu Moskvas ning tegeleb filmindusega, muuhulgas on tal olnud rollid Vartan Akopjani filmis «Platon» ja Valeri Todorovski filmis «Stiljagi».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles