ETK uus juht: tahame konkurentidele teha tõsist meelehärmi

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Vihand
Jaanus Vihand Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) nõukogu valis ettevõtte uueks juhatuse liikmeks Jaanus Vihandi, kes on juhtinud Bauhof Eestit, Rakvere Piima ning Rocca al Mare Suurhalli.

Jaanus Vihand ütles, et ta on tänulik ETK nõukogule sellise võimaluse ja usalduse eest. «Selles töös saab olema palju tõsiseid väljakutseid, kuid ma olen kindel, et suudame koos ETK tublide inimestega veelgi enam rõõmustada oma praegusi ja uusi kliente ning teha tõsist meelehärmi konkurentidele,» lisas Vihand. 

20-aastase ettevõtluskogemusega Jaanus Vihandi asub ametisse 15. oktoobril. Ühtlasi pikendas ETK nõukogu lepingut senise juhatuse liikme Janek Lepaga.

ETK nõukogu esimees Väino Sassi ütles, et ETK juhi konkursil jäid sõelale vaid kõige tugevamad. «Meil on hea meel, et läbirääkimised lõppesid edukalt ning Jaanus asub juhtima ETKd,» sõnas Sassi.

Ta lisas, et ETK juhatus jätkab kaheliikmelisena.

ETK senine juht Kati Kusmin suundus tööle Baltikasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles