Solarise toidupood laieneb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05: SOALRISE KESKUS JA NOKIA KONTSERDIMAJA   : TALLINN, EESTI, 09OCT09
Pildil on Solarise keskus ja Nokia Kontserdimaja. 
lt/Foto:LIIS TREIMANN
TLMP05: SOALRISE KESKUS JA NOKIA KONTSERDIMAJA : TALLINN, EESTI, 09OCT09 Pildil on Solarise keskus ja Nokia Kontserdimaja. lt/Foto:LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Alates neljapäevast suureneb Solarise toidupoe müügipind ligi 700 ruutmeetri võrra ja 2300 ruutmeetriga saab sellest Tallinna südalinna suurim toidupood.

«Meie pood saab siis olema oluliselt suurem kui Stockmanni ja Kaubamaja toidumaailm,» ütles Solarise toidupoodi haldava ABC Grupi kommunikatsioonijuht Kadri Kauksi.

Toidu- ja esmatarbekaupade sortiment suureneb Solarise toidupoes 17 000 tooteni. Üheks olulisemaks muudatuseks on Kauksi sõnul kohapeal valmistatavate toitude lett. Ilmavalgust näeb Delice bränd - kohapeal valmistatud pitsad otse ahjust, värsked salatid, pagaritooted jpm.

«Delice’i eesmärk on pakkuda klientidele teistest eristuvaid ning eksklusiivseid kulinaariatooteid ning olla kesklinna inimesele peamiseks lõunatoidu ostukohaks, sest toidu tellimisel arvestatakse ka klientide erisoovidega, toit valmib kliendi silme all ning seda ei pea kaua ootama,» kirjeldas Kauksi.

Solarise toidupoe köögikontseptsiooni aitas luua suurte kogemustega meisterkokk Indrek Kivisalu. Kauplus avatakse klientidele järk-järgult ning töötab täismahus kahe nädala pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles