Fiat Groupi tegevjuht: halvim aeg on möödas

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fiat 500-mudeli kõrval seisab Fiat Groupi tegevjuht Sergio Marchionne.
Fiat 500-mudeli kõrval seisab Fiat Groupi tegevjuht Sergio Marchionne. Foto: Reuters / Scanpix

Fiat Groupi juhatuse esimees Sergio Marchionne on muutunud autotööstuse seisundi osas veidi optimistlikumaks ja usub nüüd, et halvim aeg on möödas.


Kolm kuud tagasi oli ta autotööstuste tuleviku osas väga pessimistlik, kuna siis juhtus selles valdkonnas igasuguseid enneolematuid pöördeid, vahendas võrguväljaanne

Automotive News Europe

.

«Toibumine on alanud. Halvimad ajad rahvusvahelises finantskriisis on möödas, kuid tagajärjed on alles. Pärast tormi möödumist võib hakata asju korda seadma.»

Fiati juhi prognoosi järgi peaks USA majandus hakkama taas kosuma tänavu teisel poolaastal. Ühendriikidele peaks järgnema Aasia, Euroopa toibumine algab oletatavasti alles pärast seda.

«Euroopa on aeglasem, esimesi märke võiks näha olla selle aasta lõpus,» rääkis ta. «Euroopas tunnen muret protektsionismi pärast, eriti tööstussektoris, mis aeglustab toibumise protsessi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles