Carlsberg vahetas Läti Aldarise juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldarise ja Carlsberg Balticu tegevdirektoriks määrati Veli Pekka Tennilä, kes on varem töötanud Carlsberg Balticu müügi ja turunduse asepresidendina ning Saku õlletehase tegevdirektorina.
Aldarise ja Carlsberg Balticu tegevdirektoriks määrati Veli Pekka Tennilä, kes on varem töötanud Carlsberg Balticu müügi ja turunduse asepresidendina ning Saku õlletehase tegevdirektorina. Foto: Toomas Huik

Taani õlletootja Carlsberg Läti tütarfirma Aldarise juhiks saab varem Saku õlletehastki juhtinud Veli Pekka Tennilä, kellest saab ka Carlsberg Balticu tegevdirektor.

Veli Pekka Tennilä vahetas välja juunis ettevõtte nõukogu esimeheks nimetatud Thomas Kure Jakobseni.  Varem Carlsberg Balticu müügi ja turunduse asepresidendina ning Saku õlletehase tegevdirektorina töötanud Tennilä ütles, et tunneb Balti turgu hästi.

«Baltikum on valmis uueks arengufaasiks. Need muudatused olid olulised, kuna majanduskriisil on olnud oma mõju ning pikaajaliseks edukaks äritegevuseks oli vaja ümberstruktureerimisi,» selgitas Tennilä.

Aldaris on Läti suurim ning üks Baltimaade suuremaid õlletehaseid, mis kuulub Carlsberg Groupile, mis on maailma suuremaid õlletootjaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles