LG Display annab Samsungi kohtusse

Kalev Aasmäe
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patendivaidlusesse on segatud ka Samsung Galaxy S III.
Patendivaidlusesse on segatud ka Samsung Galaxy S III. Foto: SCANPIX

LG ekraanide tootmise üksus LG Display teatas, et annab väidetavate patendirikkumiste tõttu kohtusse oma suurima konkurendi, samuti Lõuna-Koreas baseeruva Samsungi.

Kohtusse antud süüdistuse kohaselt rikkus Samsung kokku seitset erinevat OLED ekraanidega seotud patenti, kasutades seejuures LG poolt patenteeritud tehnoloogiat ka oma ülimenukas Galaxy S III nutitelefonis, kirjutab Wall Street Journal.

Samsung teatas süüdistusi kommenteerides, et omab rohkem OLED-tehnoloogia patente kui LG ning lubas omakorda hakata kriitilise pilguga otsima võimalusi vajaduse korral hoopis LG kohtusse kaebamiseks.

Samsung ja LG on ka varem omavahel ekraanitehnoloogiatega seotud kohtuvaidlusi maha pidanud, viimati süüdistas Samsung LG-d mitme oma OLED-üksuse juhtivtöötaja ülemeelitamises ning tehnoloogiateabe varastamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles