Intel: Windows 8 tuleb müüki poolvalmis tootena

Kalev Aasmäe
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 8 tahvelarvutis.
Windows 8 tahvelarvutis. Foto: Postimees

Inteli tegevjuht Paul Otellini ütles eile Taiwanis toimunud ettevõtte koosolekul töötajatele, et uus Windows 8 paisatakse müüki enne, kui see on täielikult valmis saanud ja häälestatud.

«Samas on operatsioonisüsteemi väljalaskmine enne, kui see on täielikult «valmis küpsetatud» Microsofti poolt õige samm, kuna neid vigu saab ka hiljem jooksvalt parandada,» vahendab Bloombergi anonüümne koosolekul viibinud allikas Otellini sõnu.

Windowsil on varasemast negatiivne kogemus poolvalmis operatsioonisüsteemi välja laskmise näol varnast võtta - Vista puhul kummitasid erinevad tarkvaravead ja draiverite puudumine kasutajaid veel pikka aega peale selle müügile tulekut.

Samas Microsoft väidab, et Windows 8 puhul on asjad teisiti.

«Windows 8 arendamisesse on panustanud rohkem kui 16 miljonit spetsialisti, seda on kõikidest Windowsi operatsioonisüsteemidest kõige rohkem testitud ning arvustatud, see on kõige rohkem «valmis» platvorm, mille Microsoft on iial välja lasknud,» ütles Microsofti kõneisik Mark Martin.

Uus operatsioonisüsteem tuleb müüki 26. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles