London City lennujaama puudus: edasilendamiseks peab lennujaama vahetama

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Air teatas täna, et taastab tuleva aasta märtsist Tallinna-Londoni lennuliini ja hakkab Gatwicki asemel maanduma London City lennuväljal.
Estonian Air teatas täna, et taastab tuleva aasta märtsist Tallinna-Londoni lennuliini ja hakkab Gatwicki asemel maanduma London City lennuväljal. Foto: SCANPIX

Estonian Airi Londoni uue sihtlennujaama puuduseks on vähene jätkulendude võimalus, mistõttu peab omal käel paremasse lennujaama seiklema.

«London City Airport on Tallinna Lennujaamaga samasse kaalukategooriasse (reisijate arvu poolest – toim.) jääv lennujaam,» ütles lennujaama turundusjuht Erik Sakkov. Tema sõnul peab inimene, kes tahab Londonist edasi lennata mingi muu transpordivahendiga paremasse lennujaama, nagu näiteks Heathrow’sse saama.

Samas tõdes Sakkov, et kel on asja vaid Londoni kesklinna, sellele on City lennujaama asukoht tunduvalt parem, kuna näiteks Gatwickist ja Lutonist tuleb linna rongiga sõita.

Sakkov märkis, et London pole siiski eestlaste põhiline ümberistumisjaam. Nendeks on Helsingi ja Amsterdami lennujaam.

Kas Estonian Air säästab uues lennujaamas maandudes ka kuludelt, ei osanud Sakkov öelda, kuna pole City lennujaama tasudega kursis.

Estonian Air teatas täna, et taastab tuleva aasta märtsist Tallinna-Londoni lennuliini ja hakkab Gatwicki asemel maanduma London City lennuväljal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles