Estonian Air katkestab 15. oktoobrist Tallinna–Thbilisi lennud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: SCANPIX

Estonian Airi sügistalvisele lennuplaanile üleminekul lõppevad alates 15. oktoobrist lennud Tallinnast Thbilisisse, Estonian Air plaanib lennuliini taas avada märtsi lõpus.

Lisaks peatab Estonian Air sügistalviseks perioodiks lennud Tallinnast Riiga, Kajaani, Londonisse ja Hannoveri. Tallinna–Riia suunal toimub viimane Estonian Airi lend sel hooajal 18. septembril. Hannoveri saab Tallinnast sel hooajal Estonian Airiga viimast korda lennata 26. oktoobril, Londonisse 15. oktoobril ning Kajaani 13. septembril.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen ütles BNSile, et seda, kas ja millal peatatud lennuliinid kevadel uuesti avatakse, saab kindlalt öelda siis, kui kevadsuvine lennuplaan lõplikult paigas on, ja see peaks juhtuma lähinädatel.

«Praeguste plaanide järgi taastuvad suvehooajal reisijate seas hea vastuvõtu saanud Tbilisi lennud märtsi lõpus. Töötame selle nimel, et taastada kevadel Londoni lennud senisest oluliselt parema lennugraafiku alusel. Praeguste plaanide kohaselt on meie soov lennata suveperioodil kindlasti ka Riiga ja Hannoveri,» ütles Eskelinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles