Ligi pooltesse Statoilidesse tulevad kohvikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Statoili bensiinijaamadesse on asutud looma kohvikunurki, mis aasta lõpuks peaksid olema ligi pooltes Eestis asuvatest Statoili jaamadest.

«Me soovime pakkuda klientidele lisaks bensiinijaamale ka korralikku vahepeatuse kohta,» ütles Statoili kommunikatsioonijuht Jaanus Pauts.

Pautsi sõnul on suurenenud nende klientide hulk, kes tulevad Statoili lisaks kütusele ka spetsiaalselt toidu pärast. «Ka nende inimeste ootused on muutunud – tahetakse kohta, kus istuda, söök ära süüa ja edasi minna,» kirjeldas ta.

Kohvikud tulevad Statoili 46st bensiinijaamast esialgsete plaanide kohaselt 20sse. Need on jaamad, kus Pautsi sõnul käib palju rahvast toitu ostmas või näiteks maanteejaamades, kus saadakse kokku ja tahetakse teha pikemaid vahepeatusi.

Lisaks istumisvõimalusele on kohvinurkades ka tasuta WiFi ning sülearvuti ja mobiili laadimiskohad.

«Uue kontseptsiooni lipulaev tuleb Tallinnasse, Laagri jaama, kus käib praegu remont. See peaks valmima oktoobri lõpus,» lisas Pauts.

Selleks et saada laudade-toolide jaoks ruumi, vaadati üle ka müügil olevate toodete sortiment ehk siis osa tooteid tõsteti kokku ja teised võeti müügilt ära. Näiteks vähendati tarbekaupade, autokaupade, küpsiste ja mingil määral ka maiustuste valikut. Väiksemates jaamades kadusid müügilt näiteks sukkpüksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles