Fakto omanik: Voxcom kasutab survemeetodeid

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees

Fakto nõukogu esimees Leho Siimsen lausus, et Voxcomi esitatud pankrotiavaldus on survemeetod, et sundida Faktot oma tegevusega nõustuma.

Siimsen selgitas, et Voxcom Invest sõlmis Faktoga Pirita tee 72 kinnistule püstitatava hoone korteriomandi ostulepingu eelmise aasta 29. augustil.

Leping nägi ette, et Voxcom tasub ostusumma osade kaupa, kuid aasta lõpus keeldusid nad teist osamakset tasumast ja tahtsid lepingust ühepoolselt taganeda.

Siimseni sõnul on olukorra lahendamiseks Voxcomiga peetud läbirääkimisi ja Fakto on pakkunud välja konkreetsed lahendused.

«Meile tuleb väga ebameeldiva üllatusena, et rahuliku kokkuleppe asemel on endine koostööpartner võtnud kasutusele survemeetodid ja üritab sundida meid oma tegevusega nõustuma. Oleme püüdnud leida probleemidele kohtuvälise lahenduse ja teeme seda ka edaspidi. Juba esmaspäeval kohtume uuesti Voxcomi esindajatega,» lausus Siimsen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles