Tööd alustas elektrituru avanemise infotelefon 6 160 160

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning Eleringi koostöös loodi elektrituru avanemise  infotelefon numbril 6 160 160, kust saab teavet nii eesti kui ka vene keeles.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsleri Ando Leppimani sõnul on teenustasuta infotelefon täienduseks märtsis avatud elektrituru avanemise riiklikule veebilehele www.avatud2013.ee.

«Infotelefoni eesmärk on anda elektrimüüjatest ning võrguettevõtetest sõltumatut teavet 1. jaanuaril 2013 konkurentsile avaneva elektrituru kohta,» lausus Leppiman.
 
Infotelefoni vahendusel saavad elektritarbijad nii eesti kui ka vene keeles esmast nõu, mida ja millal nad seoses elektrituru avanemisega tegema peaksid. Leppiman lubab, et ühtki elektrimüüjat ja hinnapaketti infotelefon soovitama ei hakka, need valikud peavad tarbijad ise tegema.

Keerukamad ja spetsiifilisemad küsimused suunab infotelefon olenevalt sisust vastamiseks majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi, süsteemihaldur Eleringi, konkurentsiameti või tarbijakaitseameti ekspertidele.

Elektrituru infotelefon vastab elektritarbijate küsimustele igal tööpäeval kell 8-20. Teenustasuta infotelefonile helistamine on sama minutihinnaga kui kõne tavatelefonivõrku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles