Delfi lahkuv juht: kolmandik mu elust on möödunud Delfis

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Sombri
Allan Sombri Foto: Margus Taal

«Olen Delfiga tegelenud üle 13 aasta. See on väga pikk aeg - 1/3 minu elust. Olen näinud seda ning osalenud selle fenomeni loos algusest kuni tänaseni,» ütles Delfi Eesti juht Allan Sombri, kes lahkub oktoobri keskel sellelt ametikohalt.

Sombri ütles, et Delfi asutajate Allan Martinsoni, Ville Jehe ja Andrus Raudsaluga pandud ja  paljudele utoopilistena tundunud eesmärgid on täidetud. «Delfist on saanud üks Eesti ja Baltimaade suuremaid ning olulisemaid meediakanaleid,» ütles Sombri. «Delfi on Eestis kõige külastatavam veebileht (viimastel andmetel 648 000 kasutajat), kõige loetavam meediakanal ja omab oma kõige olulisemal turul - online-reklaamiturul -  kõige suuremat turuosa ning on üks kasumlikemaid meediamudeleid. Delfis töötab silmapaistev hulk oma ala parimaid tegijaid Eestis ning enamik inimesi tunneb uhkust ja rõõmu, et nad töötavad selles tiimis, sest ERR peab pakkuma vähemalt 30 protsenti kõrgemat palka, et inimesed sellest meeskonnast üle tuleksid.»

Sombri ütles, et mingeid etteheiteid talle juhina tehtud ei ole ning iga juht, kes ei ole omanik, peab alati arvestama võimalusega, et ühel hetkel jõuab kätte viimane tööpäev. Ajakirjandusringkondadele tuli Sombri lahkumine üllatusena.

Ekspress Grupp teatas täna, et Allan Sombri asemele asub Delfi Eestit oktoobri keskpaigast juhtima Mari-Liis Rüütsalu, kes seni töötas Estravelis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles