Kahjukindlustuse väljamaksed vähenesid juulis aastaga 22 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euromünt.
Euromünt. Foto: SCANPIX

Statistikaameti andmeil tegid kindlustusseltsid tänavu juulis kahjukindlustuses väljamakseid 7,23 miljoni euro ulatuses, mis on 21,6 protsenti vähem kui mullu juulis.

Võrreldes juuniga vähenesid kahjukindlustuse väljamaksed juulis 30,9 protsenti.

Elukindlustuses tegid kindlustusseltsid tänavu juulis väljamakseid 3,36 miljoni euro ulatuses, mis on võrreldes eelmise aasta sama kuuga seitse protsenti enam. Võrreldes tänavu juuniga vähenes elukindlustuse väljamaksete summa juulis 0,3 protsenti.

Elukindlustusmakseid kogusid kindlustusseltsid juulis 5,4 miljonit eurot, mis on võrreldes mullu sama kuuga 19 protsenti enam. Võrreldes juuniga vähenesid saadud elukindlustuspreemiad 0,6 protsenti.

Kahjukindlustusmakseid kogusid kindlustusseltsid juulis 20,19 miljonit eurot, mis on võrreldes mullu sama kuuga 9,2 protsenti rohkem ja võrreldes tänavu juuniga 5,6 protsenti enam.

Tänavu esimese seitsme kuuga kogusid kindlustusseltsid 135,5 miljonit eurot kahjukindlustus- ja 36,12 miljonit eurot elukindlustusmakseid, mis on võrreldes mullu sama perioodiga vastavalt 6,1 protsenti enam ja 6,4 protsenti vähem.

Kahjukindlustuses tegid kindlustusseltsid selle aasta esimese seitsme kuuga väljamakseid 73,52 miljonit eurot ja elukindlustuses 23,45 miljonit eurot, mis on võrreldes möödunud aasta sama perioodiga vastavalt kaheksa protsenti vähem ja 5,5 protsenti enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles