Kütt: Corvette ja Hummer pole enam märksõnad

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chevrolet Corvette
Chevrolet Corvette Foto: AP / Scanpix

Kuigi kuulduste kohaselt tahab äsja Peugeot'de müügiõiguse saanud Amserv Grupp järgmisena osta üle Corvette'e ja Hummereid müüva Viking Motorsi, pole Amservi omaniku Raivo Küti sõnul need kaks automärki enam märksõnad.


Viimastel kuudel aktiivselt firma laiendamisega tegelenud Küti sõnul pole tema teada Viking Motors ka müügis, ning isegi kui oleks, poleks Amserv temast huvitatud, kuna margivõitu sellest ei saa. Chevrolet', Opeli ja Saabi esindusõigus on Amservil juba niigi olemas, täpsustas ta.

Kütt lisas, et kuna automüük ei suju enam ammugi nii, nagu enamik edasimüüjatest tahaksid, on olukorra sunnil müük muutunud teenindust toetavaks tegevuseks, samas kui varem oli vastupidi. «Täna on enamikul suur fookus autohoolduse peal. Müük on pigem toetav,» sõnas Kütt.

Pärimisele, kas see tähendab siis, et autohoolduse hinnad on tõusnud, kompenseerimaks vähekenegi müügilt saamata jäänud tulu, vastas Kütt aga eitavalt. Ta lisas, et üritavad ka varsti Peugeot'de, mille müügiõiguse nad hiljuti said, teenindust hea hinnaga pakkuma hakata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles