Avies tõi Kärdla-Tallinn lennuliinile uue 18-kohalise lennuki

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärdla lennujaam.
Kärdla lennujaam. Foto: Toomas Huik

Kärdla-Tallinna liini asus teenindama lennufirma Aviesi poolt uus 18-kohaline lennuk Let L-410 Turbolet.


Esimese reisi tegi uus lennuk Hiiumaa ja pealinna vahel neljapäeva õhtul vahetades välja seni liini teenindanud 8- või 18-kohalised asenduslennukid.

Aviese tegevjuht Allan Soll lausus, et uue lennuki saabumine võimaldab liini teenindamise viia uuele tasemele.

«Ootasime uut lennukit pikalt ning seni pidime liini teenindama väiksema lennukiga või lennukeid vahetades. See tähendas, et olime sunnitud aegajalt lennugraafikut muutma. Reisijad on siiski suhtunud mõistvalt ning oleme neile selle eest tänulikud. Meie uus 18-kohaline lennuk on lõpuks kohal, teinud juba ka esimesed reisid ja hiidlaste kommentaarid on väga head. Loodame ka edaspidi heale koostööle nii reisijatega kui Hiiu maavalitsusega,» ütles Soll.

Reisid Kärdla-Tallinna lennuliinil toimuvad seitse päeva nädalas – argipäeviti kaks edasi-tagasi reisi päevas ning nädalavahetusel üks lend päevas. Orienteeruv lennuaeg on 30 minutit. Piletid on saadaval Aviese kodulehel ja lennujaamades kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles