Asso Prii: iga koolituse jaoks ei pea asutusega loodusesse sõitma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asso Prii, Korruptsioonivaba Eesti juhatuse liige
Asso Prii, Korruptsioonivaba Eesti juhatuse liige Foto: Erakogu

Mõnede küsimuste arutamiseks on mõnikord mõistlik kollektiiviga töökeskkonnast väljaspool kokku saada, kuid küsimus on selles, kas koolitusi on vaja teha nii tihti ja nii atraktiivsetes paikades, ütles ühingu Korruptsioonivaba Eesti tegevjuht Asso Prii.

Kommenteerides maksumaksja raha eest toimuvaid riigiametnike lõbureise, mida on tehtud koolituse või messikülastuse sildi all, ütles Prii Vikerraadio saates «Uudis+», et algatuseks on küsimus selles, kas need sõidud täitsid koolituse eesmärki, vahendab ERR Uudised.

«Maanteeameti puhul oli selge, et Šveitsi sõit oli eesmärgiga minna suusatama, kuigi seal toimus ka mingisugune mess,» ütles Prii ja lisas, et antud reis organiseeriti just selleks, et ametnikud saaksid mingi lisaväärtuse, lisatasu või -hüve suustamise näol.

Ta lisas, et ka teiste koolituste puhul on küsimus sama – iga väljasõidu juurde saab alati panna mingi koolitusmooduli, kuid jääb kaheldavaks, kas koolitusi on alati vaja teha lõbustus- või meelelahutusasutustena kvalifitseeritavates kohtades.

«Kui koolituse eesmärk on juhtimise, inimeste haldamise või enesearenduskoolitus, kas selleks on vaja sõita kuskile loodusesse?» küsis Prii ja arvas, et selle saaks tegelikult ära teha ka Tallinnas, kuid ometi toimub ebaproportsionaalselt palju koolitusi väga atraktiivsetes kohtades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles