Credit24 laenude pakkuja tulud kasvasid aastaga enam kui poole võrra

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Credit 24 kaubamärgi all väikelaene pakkuva MCB Finance Groupi müügitulu kasvas esimesel poolaastal aastatagusega võrreldes 60 protsenti.
Credit 24 kaubamärgi all väikelaene pakkuva MCB Finance Groupi müügitulu kasvas esimesel poolaastal aastatagusega võrreldes 60 protsenti. Foto: Taivo Lutter

Credit24 kaubamärgi all Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes eraisikutele väikelaene pakkuv MCB FInance Group kasvatas 2012. esimese poolaasta majandustulemuste põhjal nii ettevõtte müügitulu, kasumit kui ka laenumahte võrreldes eelmise aasta sama ajaga enam kui poole võrra.

Ettevõtte müügitulu kasvas esimesel poolaastal 60 protsenti 12,7 miljoni euroni.  Teises kvartalis kasvas müügitulu aastatagusega võrreldes 56 protsenti  6,8 miljoni euroni. 

Ettevõtte kasum oli teises kvartalis 1,82 miljonit eurot ehk 65 protsenti eelmise aasta sama aja tulemusest suurem.

Uute väljastatud laenude maht suurenes teises kvartalis 54 protsenti 21,8 miljoni euroni. Eestis kasvas väljastatud laenude maht 68 protsenti. Kõige enam ehk 175 protsenti  kasvas ettevõtte teatel tänavu esimesel poolaastal välja antud laenude maht Lätis.

Grupi esialgne auditeerimata maksustamisjärgne kasum oli tänavu teises kvartalis 0,18 miljonit eurot . Mullu samal ajal oli see näitaja 0,62 miljonit eurot.  Tänavune kasum on ettevõtte teatel saadud pärast uutele turgudele suundumisega seotud kulude mahaarvamist ja enne realiseerimata kursivahesid ning muid mitterahalisi kirjeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles