Kawe Groupi kasum kasvas üle kahe korra 6,8 miljoni euroni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kawe Groupi kasum kasvas.
Kawe Groupi kasum kasvas. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Varahaldusettevõtte AS-i Kawe Group konsolideeritud kasum kasvas mullu enam kui kaks korda 6,8 miljoni euroni ja müügitulu tunamulluselt seitsmelt miljonilt 7,2 miljoni euroni.

Emaettevõtte aktsionäride osa moodustas kasumist 6,6 miljonit eurot, selgub majandusaasta aruandest.

Aastavahetuse seisuga oli kontserni bilansimaht 77,7 miljonit eurot, aasta varem oli see 72,6 miljonit eurot.

Kontserni jaotamata kasum on kokku ligi 13 miljonit eurot.

Kontserni poolt on Tallinnas kasutusrendile antud hooned aadressidel Pärnu maantee 15, Toompuiestee 33A, Türi 9, Kuuli 4 ja 15 ning Osmussaare 3. Lisaks veel hooned Tänassilma, Rae ja Lehmja külades ning Kohtla-Järvel. Renditulu teenis kontsern mullu 6,3 miljonit eurot, aasta varem oli see 6,2 miljonit.

Mullu töötas ettevõttes keskmiselt 10 inimest, aasta varem oli neid üheksa ja töötasudeks kulus 271 793 eurot võrreldes tunamulluse 199 499 euroga.

Kawe Groupi juhtkonda kuulub Jaanus Kosemaa, kelle töötasu oli mullu 145 351 eurot.

Ettevõtte nõukogusse kuuluvad Trond Bernhard Brekke, Ivar Johannes Koteng ja Anton Jenssen. Nõukogu liikmed mullu tasu ei saanud.

Mullu müüs kontsern viieprotsendilise osaluse järgmistest tütarettevõtetes: AS Aeteci Kinnisvara, OÜ Aquabene, OÜ Kawe Puit ja OÜ Kawe Logistika.

Tänavu plaanib grupp täiendavalt kinnisvarasse investeerida peamiselt pikaajalise üüritulu teenimise ja vara väärtuse kasvu eesmärgil.

Emaettevõttele AS Kawe Group kuuluvad AS Kawe Plaza, OÜ Toompuiestee Büroohoone ja enamusosalus AS-is Aeteci Kinnisvara, OÜ-s Aquabene, OÜ-s Kawe Puit ja OÜ-s Kawe Logistika, OÜ-s Duarte Group ja OÜ-s Kawe Invest. AS-ile Kawe Plaza kuuluvad OÜ Kawe Club ja OÜ Kawe Tööstus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles