Acer loodab, et Microsoft jätab tahvelarvutite hinnale ruumi

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surface’i tahvelarvutite esitlus Los Angeleses.
Surface’i tahvelarvutite esitlus Los Angeleses. Foto: Reuters/ScanPix

Aceri tegevjuht JT Wang loodab, et Microsoft tõstab oma Surface’i tahvelarvuti hinna piisavalt kõrgele, jättes sama Windows 8 platvormi kasutavate tabletite tootjatele võimaluse maailma suurima tarkvaraettevõttega antud sektoris edukalt konkureerida.

Kui eelmisel nädalal avaldas Wang lootust, et Microsoft oma tahvelarvutitega turule tulemise plaanist üldse loobub, siis nüüd teatas ta, et kui Surface’i hind tuuakse Microsofti poolt väga madalale tasemele, mõjutab see negatiivselt kõiki teisi tahvelarvutitootjaid ning seega ka nende koostööd Microsoftiga, vahendab CNET.

«Kui Windows RT-d kasutav Surface hakkaks maksma 199 dollarit ei jätaks see konkurentidele mingit võimalust, 499-599 dollari vahemikku jääv hind aga avaldaks teistele tootjatele palju väiksemat mõju,» ütles Aceri tegevjuht oma avalduses.

Microsofti tableti hind on siiani saladus, ettevõte on teatanud, et selle hinnaklass jääb umbes samasse järku samalaadsete tehniliste näitajatega ARM tahvelarvutitega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles