Haapsalu hotelliäris oli üle aastate edukas suvi

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu promenaad on peagi taastatud.
Haapsalu promenaad on peagi taastatud. Foto: Taimi Käos / Valgamaalane

Haapsalus asuva Baltic Hotel Promenaadi juhataja Signe Hunt ütles, et tänavu suvi on olnud hotellile üle aastate väga edukas, juulis oli täituvus 90 protsenti.

Baltic Hotel Grouppi kuuluva hotelli juhataja ütles, et kui Tallinnas on külastajateks pigem välismaalased, siis Haapsalusse tulevad eestlased.

Küsimusele – miks just see aasta hotellide täituvus nii hea on – ei osanud Hunt ühest vastust tuua; ta märkis vaid, et Eesti on välismaalastele atraktiivne kui turvaline riik.

Parimad kuud on tema sõnutsi arusaadavalt juuni-juuli-august ning halvimad jaanuar ning veebruar. Siiski pole Tallinnas talvekuud nii halvad, ent Haapsalus on täituvus väga halb. Tema sõnutsi on peamised külastajad talvel koolitustel või konverentsidel osalejad. Sellised üritused broneeritakse aasta ette.

Ent üksikkülastajad broneerivad tube Hundi sõnutsi aina lühema etteteatamisajaga – päev või kaks. Samuti kasutatakse broneerimisel üha enam online-kanalit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles