Maailma parimad töökohad: Facebook nimekirjast kadunud

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötajasõbralikes firmades on töötajatel ka eraeluks aega.
Töötajasõbralikes firmades on töötajatel ka eraeluks aega. Foto: http://2.bp.blogspot.com/-Zam8xufMZW0/T7KZOmZAHGI/AAAAAAAAAS8/QBErRkw8OtU/s1600/work-life-balance-4be0904a.jpg

Glassdoor.com reastas 25 maailma kõige töötajasõbralikumat firmat. Oleme küll kuulnud töötajate kuldsest põlvest tehnoloogiafirmades, kuid selle nimekirja valguses polegi elu neis just lillepidu.

Üllatuslikult leiab 25 parima firma edetabelist tuntud tehnoloogiafirmadest vaid LinkedIn`i ja CareerBuilderi. Ja esimest korda on Facebook nimekirjast täiesti välja pudenenud.

Reitingute aluseks on viimase aasta jooksul kogutud ettevõtete töötajate hinnangud. Eesmärk oli otsida ettevõtteid, kes ei hoia oma töötajaid 24/7 aheldatuna töölaua või arvuti küljes. Glassdoor otsis töötajaid, kelle töö ja eraelu on tasakaalus ning kelle tööandjad pakuvad eeliseid nagu paindlik tööaeg, kodutöö võimalus, tasuta söök ja treenimisvõimalus tööl.

Tabeli esiotsa firmad pakuvad töötajatele lugematuid soodustusi, nagu kohapealne lastehoid, tasuta lõunad, jõusaalid ja üldist suhtumist, kus töötajatel lausa soovitatakse vahepeal aeg maha võtta ja töötunnid kontrolli all hoida.

Kui aasta tagasi oli Facebook samas nimekirjas seitsmendal kohal, siis nüüd pole teda enam isegi mitte 25 firma hulgas. See on huvitav fakt, arvestades asjaolu, et viimasel ajal kuuleme järjest ja järjest Facebooki võtmeisikute lahkumisest. Märtsis uuris Glassdoor spetsiaalselt Facebooki ja siis tuli välja, et kõige enam kaebasid sotsiaalvõrgustiku töötajad rohkete ületundide üle.

Vaata nimekirja töötajasõbralikematest ettevõtetest siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles