Olympic Entertainment Group laieneb Itaaliasse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OEG nõukogu esimees Armin Karu.
OEG nõukogu esimees Armin Karu. Foto: Mihkel Maripuu

Olympic Entertainment Group (OEG) ja Itaalia päritolu GHolding sõlmisid neljapäeval lepingu, mille kohaselt asutakse Itaalia turul ühiselt rajama ja haldama keskmise suurusega VLT mänguautomaadikasiinosid.

Kummalegi ettevõttele kuulub 50 protsenti ühisest operaatorfirmast The Box S.r.l. Esimesed kolm ühist kasiinot Itaalias on plaanis avada 2013. aasta lõpuks ning OEG kavandatava investeeringu suurus samal perioodil on 4,5 miljonit eurot, teatas OEG börsile.

«Tegemist on meie jaoks väga tõsise väljakutsega, kuna esimest korda asub OEG pakkuma kaasaegset kasiinomeelelahutust Lääne-Euroopas ning seda ülitäpselt reguleeritud Itaalia turul,» kommenteeris OEG nõukogu esimees Armin Karu.

Karu sõnul oli Itaalia turul juba pikki kogemusi omava partneri kaasamine oluline strateegiline otsus. «Kahe osapoole seniste kogemuste edukas sünteesimine, GHoldingu teadmised kohalikust turust ja OEG tugev kapitaliseeritus, mis aitab tagada vajadusel piisavalt kiire arengu.»

Esimesed kolm VLT mänguautomaadiga kasiinot plaanitakse avada Põhja-Itaalias hiljemalt 2013. aasta lõpuks. «Tegemist on formaadiga, mis sarnaneb paljuski suurele osale Olympic Casino tänastele mängusaalidele ning loodame sama kontseptsiooni edukalt ellu viia ka Itaalias,» selgitas OEG juhatuse esimees Madis Jääger ning lisas, et mõnes mõttes on tegemist pilootprojektiga.

«Me räägime esimeses etapis kolmest mängukohast kokku paarisaja VLT mänguautomaadiga, kuid potentsiaal on kahtlemata kordades suurem,» lisas Jääger.

GHolding on alates 2006. aastast tegutsenud väikeste, kuni 200 ruutmeetri suuruste La Casa del Gioco nime kandvate VLT mänguautomaadikasiinode operaatorina. Kokku korraldatakse 73 mängukoha tegevust, millest 15 kuulub GHoldingule ning ülejäänud 58 opereerimine on korraldatud frantsiisilepingute alustel.

OEG annab tööd kokku enam kui 2200 inimesele. Praegu opereerib grupp kasiinodega Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Slovakkias ja Valgevenes. OEG aktsiatega saab kaubelda Tallinna ning Varssavi börsi põhinimekirjades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles