Mobiilirakendustega on võimalik teenida ka edetabelitesse kuulumata

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefon. Illustreeriv foto.
Nutitelefon. Illustreeriv foto. Foto: SCANPIX

Uuringufirma Flurry andmetel teenitakse sel aastal kaks kolmandikku kogu mobiilirakenduste käibest appide poolt, mis jäävad iOSi ja Androidi veebipoodide edetabelite esisajast välja.

Kaks aastat tagasi tegid iOSi ja Androidi veebipoodides positsioonidel 1-25 asuvad rakendused 28 protsenti, kohtadel 26-100 paiknevad 27 protsenti ning alla sajandat kohta jäävad rakendused 45 protsenti mobiiliappide kogukäibest, vahendab Business Insider.

Sellel aastal hinnatakse vastavateks osadeks 15 protsenti, 17 protsenti ja 68 protsenti, millest saab järeldada, et mobiilirakendusega raha teenimiseks ei pea enam ilmtingimata omama kõrget kohta veebipoodide edetabelis.

Seejuures tuleb silmas pidada, et Flurry andmetes ei kajastu reklaamimüügi käibed, seega ei pruugi need pakkuda väga täpset hinnangut, küll aga annavad edasi muutuvat trendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles