Elisa sai ka juulis konkurentide arvelt juurde enim telefoninumbreid

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatelefon.
Lauatelefon. Foto: Egert Kamenik

Elisa võitis juulis teistelt mobiiltelefonioperaatoritelt juurde 3061 numbrit, samuti oli ettevõte 172 ülevõetud numbriga populaarseim ka lauatelefoni teenusepakkujate seas.

Juuniga võrreldes on Tele2 ja EMT kaotused mobiiltelefoninumbrite üleminekul pea kahekordistunud, ulatudes tehnilise järelevalve ameti andmeil vastavalt 1970 ja 1091 kaotatud numbrini.

Lauatelefoninumbrite seas on suure languse läbi teinud Elion, mille numbriliikuvus oli juunis 70 numbriga plusspoole peal, juulis kaotati positiivseid tulemusi näidanud konkurentidele aga lausa 338 numbrit.

Aasta algusest on teistelt teenusepakkujatelt enim telefoninumbreid juurde võitnud Elisa, vastavalt 15 886 mobiiltelefoninumbrit ja 3016 lauatelefoninumbrit. Suurimateks kaotajateks on olnud aga 9113 mobiiltelefoninumbriga Tele2 ja 4261 lauatelefoninumbriga Elion.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles