Kawe Group ostis Baltika Kvartali

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika juht Meelis Milder.
Baltika juht Meelis Milder. Foto: Mihkel Maripuu

Kawe Groupi tütarettevõte OÜ Kawe Invest ostis 13,6 miljoni euro eest Baltikalt Baltika Kvartalina tuntud Veerenni 24 kinnistu.

Kawe Groupi partneri Jaanus Kosemaa sõnul sobib kompleks hästi Kawe Groupi büroohoonete portfelli, tasakaalustades selle üldist suhet büroohoonete ja tööstuskinnisvara vahel.

Baltika Kvartalis asub büroohoone kogupindalaga 13 131 m2, mis on ehitatud 1960. aastal. Algselt jaotus suur hoone kaheks, büroo- ja tootmishooneks. 5-korruseline tootmishoone suurusega 10 209 m2 renoveeriti 2009. aastal nüüdisaegseks büroohooneks. Kinnistul on head parkimisvõimalused nii üürnikele kui klientidele.  14 302 m2 suuruse kinnistu detailplaneering on täna valmimisprotsessis ning lubab kinnistule ka hooneid juurde ehitada.

Baltika kvartalis on täna on 38 üürnikku. Suuremad neist AS Baltika, Ettevõtluse Toetamise ja Krediidi Haldamise Sihtasutus, The Division AS, Tank Group AS, OÜ Finestmedia ning mitmed teised reklaami, disaini ja ITga seotud ettevõtted.

Kawe Group on ärikinnisvara investeeringutega tegelev ettevõte, mille portfellis on 12 objekti kogupindalaga 125 000 m2: 4 büroohoonet ja 8 tööstuskinnisvara objekti koguväärtuses 95 miljonit eurot. Hetkel on Rae vallas valmimas logistikakeskus suurusega 9 232 m2, mille ankurüürnikuks on Dunkri Kaubanduse AS. Kawe Groupi suuromanikud on Norra investorid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles