Pro Kapitali uue kaubanduskeskuse ankurrentnikuks saab Selver

Enn Tosso
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pro Kapitali hoone
Pro Kapitali hoone Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Selver sõlmis lepingu Pro Kapitalile kuuluva aktsiaseltsiga Tallinna Moekombinaat, mis rajab Peterburi, Tartu, Järvevana ja Suur-Sõjamäe teede ristumiskohta 131 000-ruutmeetrise üldpinnaga kaubanduskeskuse.

Keskuses saab olema 55 000 ruutmeetrit üüritavat pinda ja üle 200 kaupluse.

Selveri hüpermarket paikneb sellest 5 973 ruutmeetrit, kokku tuleb rajatavasse keskusse 55 000 ruutmeetrit üüritavat pinda.

«Viimase paari aasta jooksul on Selver hoolikalt turgu analüüsinud ja sellele tuginedes otsustanud jõuliselt laieneda super- ja hüpermarketite valdkonnas,» ütles Selveri juht Andres Heinver. Uus Selveri hüpermarket, mis rajatakse Tallinnas aadressile Peterburi tee 2, hakkab pakkuma tööd 80 inimesele ja on kavas avada 2014. aasta teisel poolel.

Pro Kapitali tegevjuht Allan Remmelkoor ütles, et tänased uued ja edukad kaubanduskeskused ei ole enam äärelinna tühermaadele rajatavad suured kastid, vaid tugevad maamärgid linna tuiksoontel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles