Logitech teatas oodatust suuremast kahjumist

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Logitechi logo.
Logitechi logo. Foto: SCANPIX

Logitechi finantsaasta esimese kvartali kahjum oli 52 miljonit dollarit, ehk 32 senti aktsia kohta, mis on eelmise aastaga võrreldes pea kaks korda kehvem tulemus.

Šveitsi päritolu personaalarvutite lisaseadmete tootja süüdistab negatiivses tulemuses nõrka eurot, rasket globaalmajanduse seisu ning arvutitööstuses toimuvaid muudatusi, mistõttu on nõudlus ettevõtte poolt toodetavate lisaseadmete vastu vähenemas, vahendab Reuters.

Logitech on lubanud sel finantsaastal vähendada ettevõtte kulusid 80 miljoni dollari võrra, seehulgas vähendades tuntavalt ka töökohtade arvu. Muudatused toimuvad ka tootevalikus.

«Me oleme keset suunamuutust. Suurem osa meie uutest toodetest, millega üritame tabada erinevaid muusikaga, tahvelarvutitega, navigatsiooniseadmetega ja koduse meelelahutusega seonduvaid tarbimistrende, tulevad müügile järgmise kahe kvartali jooksul,» ütles ettevõtte tegevjuht Guerrino De Luca.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles