Hansabussi «suureks» kasvatanud Neeme Tammis annab juhikoha üle

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansabuss.  .
Hansabuss. . Foto: Sille Annuk.

16 aastaga Hansabussi ühemehefirmast kontserniks kasvatanud Neeme Tammis annab tegevjuhi koha Hansabussis üle Sergei Vahnitskile ja asub ise Hansabuss Grupi tegevjuhiks.

«Tunnen, et täna on täpselt õige hetk, et astuda Hansabussi tegevjuhi kohalt Hansabuss Grupi tegevjuhi kohale,» ütles Neeme Tammis. «Sergei Vahnitskil on pikaajaline juhtimiskogemus – ta töötas pea 10 aastat ERGO Kindlustuse ASis, kus ta oli üks juhatuse liikmetest. Usun, et Sergei juhtimiskogemus annab Hansabussile uut hingamist ja jõudu oma seniseid tegevusi jätkata.»

 Vahnitski vastutusalasse hakkab kuuluma Hansabussi üldjuhtimine ja ettevõtte arendamine nii Eestis kui ka Baltikumis. «Hansabussi juhtimine on mulle huvitav väljakutse, sest plaanis on firma arendamine erinevates ärisegmentides ja ka geograafilistes piirkondades,» ütles Hansabussi Sergei Vahnitski. «Saan rakendada oma juhtimiskogemusi nii Hansabussi kvaliteedi ja efektiivsuse tõstmisel kui ka konkurentsivõime tagamisel.»

AS Hansabuss on 1996. aastal asutatud Eesti üks juhtivaid bussitranspordi ja autorendiga tegelevaid ettevõtteid, mis kuulub koos ASi Mulgi Reisid ja Hansabuss Latvia SIAga ASi Hansabuss Grupp. Nimetatud ettevõtted opereerivad kokku kuue erineva kaubamärgi, ligi 200 bussi ja veidi üle 120 rendisõidukiga, grupi aastakäive on 13,5 miljonit eurot. Täna töötab grupi ettevõtetes kokku 400 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles