Pindi ja Eri liituvad

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pindi Kinnisvara kontor.
Pindi Kinnisvara kontor. Foto: Mihkel Maripuu

Kinnisvarabüroo Pindi Kinnisvara ja ERI Kinnisvara liituvad, moodustades ühise valdusfirma Realia Group. Mõlemad kaubamärgid jäävad kasutusele.


Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli sõnas, et Pindi Kinnisvara eesmärk on saada Eesti suurimaks, tugevamaks ja professionaalsemaks              kinnisvaraettevõtteks.

«Pindi Kinnisvara ja ERI Kinnisvara liitmine kinnistab turuliidri rolli ka Eesti kolmes suuremas linnas - Tallinnas, Tartus ja Narvas,» märkis Roosiväli.

ERI Kinnisvara juhatuse liige Hannes Pihl ütles, et tänu kahe kinnisvaraturul juba 90ndate algusest tegutseva ettevõtte liitumisele tekib pretsedenditult suurim üle-eestilise kontoritevõrgu ja uue potentsiaaliga ettevõte. «Kuigi nii Pindi Kinnisvara kui ERI Kinnisvara on tegutsenud sarnastel tegevusaladel, võimaldab liitumine paremini kasutada ettevõtete erinevaid kompetentse,» lausus Pihl.

Hannes Pihli sõnul saab ERI Kinnisvara liitumisel Pindi Kinnisvaraga endale seni katmata regiooni Lääne-Eesti näol. Samuti loodab ta, et ERI Kinnisvara pikaajajaline kogemus vene klientide teenindamisel, lisaks firma kogemused kommertskinnisvara nõustamisel ning suurklientide haldamisel on heaks sünergiat pakkuvaks argumendiks eduka liitumisprotsessi läbiviimisel.

Osaliste sõnul tehingu täpseid tingimusi ei avaldata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles