Meremuuseum: oleme kõik lepingujärgsed summad tasunud

Ines Kuusik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesilennukite angaarid Lennusadamas.
Vesilennukite angaarid Lennusadamas. Foto: Toomas Huik / Postimees

Meremuuseumi direktori Urmas Dresdeni sõnul tuleb teade, et Nordecon on nende suhtes arbitraažikohtusse hagi esitanud, neile üllatusena ning nemad jäävad üle kahe miljoni euroni küündivate nõuete suhtes eriarvamusele.

Täna saatis ehitusettevõte Nordecon välja pressiteate hagi esitamise kohta arbitraažikohtusse seoses vesilennukite angaaride rekonstrueerimisprojektist tulenevate kahte miljonit eurot ületavate nõuetega Meremuuseumi suhtes.

Dreseni sõnul on meremuuseum kõik lepingujärgsed summad Nordeconile tasunud.

«Meil on eriarvamused. Näiteks talvine kallinemine ei tohiks üllatusena tulla, meil on ikkagi neli aastaaega,» vihjas Dresen Nordeconi pretensioonidele ehituse jooksul esitatud küttearvete kohta.

Samas ei soovinud Dresen enne juristidega nõu pidamist hagi täpsemalt kommenteerida.

«Meile ei ole selle kaebuse kohta veel isegi mingit paberit tulnud, isegi mitte meili teel või digiallkirjastatult,» selgitas Dresen.

«Meile tuleb see üllatusena, halvas mõttes,» nentis Dresen, kelle sõnul on meremuuseum Nordeconiga suhelnud iga nädal ning seni pole Nordeconilt sellise hagi esitamise kohta mingit vihjet tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles