Kalvi: Livikot süüdistatakse vaimse kaasabi osutamises

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Investeeringud masinatesse on olulised, kuid üha rohkem tuleks mõelda, kuidas investeerida varadesse, mille väärtust on eurodes raskem mõõta.
Investeeringud masinatesse on olulised, kuid üha rohkem tuleks mõelda, kuidas investeerida varadesse, mille väärtust on eurodes raskem mõõta. Foto: Liis Treimann

Liviko juhi Janek Kalvi kinnitusel on ettevõte saanud süüdistuse vaimse kaasabi osutamises konkurentsialasele rikkumisele.

«Lükkan ümber 11.07 Postimehes avaldatud ning mitmete väljaannete poolt üle võetud valetõlgenduse nagu kahtlustataks Livikot eelistava hinnakokkuleppe sõlmimises kahe kaubandusketiga. AS Liviko on saanud kahtlustuse vaimse kaasabi osutamises konkurentsialasele rikkumisele ja võtab aega materjalidega tutvumiseks. Me aitame uurimisele igakülgselt kaasa ja seisame oma hea nime eest,» kommenteeris Kalvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles