Oleg Gross kartellisüüdistustest: tegeletakse asjaga, millel ei ole sisu

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross
Oleg Gross Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

«Kui poodi sisse murtakse, siis lastakse vargad lahti, praegu tegeletakse aga asjaga, millel ei ole mingit sisu,» kommenteeris kartellisüüdistusi kaupluseketi omanik Oleg Gross.

Riigiprokuratuur uurib väidetavat alkoholituru kartellikokkulepet, kus hinnakokkuleppes Livikoga kahtlustatakse Rimi ja Oleg Grossi kauplusekette.

«Sarnaselt Liviko lauaviinale on soovituslik hind peal 1000 kaupadel, kui asi on selles, siis tuleks kõik need kaubad ette võtta,» rääkis Gross.

«Politsei suurte lisajõududega käis meil mitu kuud tagasi inimesi hirmutamas, aga meil keelati sellest rääkida.»

«Kogu see asi on selgelt suunatud Janek Kalvi vastu kättemaksuks. Tal olid enne ka konkurentsiametiga kohtuasjad, kus ta õiguse sai. Ma ei tunne Kalvit, aga mulle tundub kõrvalt, et see on kättemaks,» rääkis Gross.

Konkurentsiamet otsis mais läbi Liviko ruumid. Seda tehti mahuka kriminaalasja raames, kus uuritakse infot, nagu oleks kaks suurt Eestis tegutsevat kaupluseketti sõlminud Livikoga neile konkurentsieelise andva hinnakokkuleppe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles