Levira hakkab pakkuma ainulaadset pilveteenust

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levira serveriruum.
Levira serveriruum. Foto: Levira

Eesti sideteenuste ettevõte Levira hakkab koostöös Guardtime’i ja Joyentiga pakkuma maailmas ainulaadset pilvepõhist ja võltsimiskindlat andmehoiu- ning varundusteenust.

Eelkõige on teenus suunatud Põhjamaade ning Kesk- ja Ida-Euroopa riigiasutustele ja ettevõtetele, Levira eesmärgiks on hakata turvalist andmehoiuteenust osutama ka rahvusvahelistele korporatsioonidele.

«Joyenti mitmekihiline virtualiseerimistehnoloogia koos Guardtime’i ajatemplitega on tugev lahendus ettevõtetele ja riigiasutustele, kes soovivad kasutusele võtta pilvetehnoloogia, kuid pole seda seni teinud usaldus- ja turvakaalutlustel,» rääkis Levira tegevjuht Mart Einpalu.

«Pilvetehnoloogia kasutajad on varasemalt pidanud teenusepakkujat pimesi usaldama,» rääkis Guardtime’i tegevjuht Mike Gault.

«Guardtime’i ajatemplitehnoloogia ja Joyenti SmartDataCenteri ühendamisel saavad kliendid sõltumatu, matemaatiliselt tõestatava auditijälje kõigele, mis toimub pilveteenuse pakkuja keskkonnas.

Eestis kasutab hetkel Guardtime’i teenust näiteks SEB pank.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles