Kommentaar: halb press võib meelitada investoreid

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Uus Maa kinnisvarabüroo juhi Jaanus Lauguse sõnul võib Eesti kinnisvaraturu negatiivne kajastus välispressis olla meelituseks riskiinvestoritele.


«

Selle

Forbesi loo põhiselt võiks küll justkui eeldada, et Eesti turg on põhjaga vastu maad. Jutt peaks mõjuma meelitusena riskiinvestoritele, kes otsivaid võimalusi turu madalseisust tulusaid tehinguid noppida,» märkis Laugus, pidades silmas ajakirjas Forbes ilmunud lugu, kus nimetatakse Eestit kinnisvaraturu põhjas lamajaks.

Ta lisas, et enamik suurinvestoreid jälgivad asja siiski globaalsemalt. «Vaadeldakse maailmamajandust tervikpildis. Oodatakse paranemise märke, et siis tõusulainel siseneda. Kas nõnda tabatakse märki või jäädakse investeeringutega hilja peale, on raske ennustada. See oleneb tõusufaasi kiirusest. Väikesel turul nagu Eesti võib see olla ka äkiline,» sõnas kinnisvaraekspert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles