Uus Xbox võib hakata kandma Infinity nime

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xboxi boks Los Angelese mängukonverentsil.
Xboxi boks Los Angelese mängukonverentsil. Foto: SCANPIX

Microsoft omandas hiljuti mitu oma mängukonsooliga seotud domeeninime, nende hulgas ka Xbox8.com-i. Mõned vaatlejad näevad sellest vihjet ilmselt järgmisel aastal turule tuleva uue põlvkonna mängukonsooli nimetusele.

Microsoft võitis kohtuotsusega suure hulga Xboxiga seotud domeeninimesid enda kasutusse, varasemalt oli need kokku ostnud üks hiinlasest ärimees, vahendab Techradar.

Omandatud ja registreeritud domeenideks olid muude hulgas XboxPhone.com, XboxTablet.com, XboxLiveTV.com, XboxCompanion.com, Xbox8.us and Xbox8.org.

Kuigi suur osa registreeritud nimedest on seotud Microsofti olemasolevate teenustega ning seega võivad tulevikus firmale Xboxiga sidumisel kasulikud olla, on Techradari ja CNNi foorumites diskussioone tekitanud Xbox8.us ja Xbox8.org omandamine.

Varasemalt on tulevase konsooli nimetuseks põhiliselt peetud Xbox 720, samas on Xbox Infinity, mida sümboliseerib kummuli 8, ka varem spekulatsioonidest läbikäinud. Nimetatud domeenide registreerimine annab sellega seotud kuulujuttudele uue hoo.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles