Taskila: minult nõutakse kasumit

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tero Taskila.
Tero Taskila. Foto: Mihkel Maripuu

Estonian Airi juht Tero Taskila märkis, et vastavalt nõukogu ootustele peab ta ettevõtte hiljemalt 2013. aasta lõpuks kasumisse viima.

Eesti Päevaleht tsiteerib täna Estonian Airi juhti Tero Taskilat ütlemas, et  talle pole ette kirjutatud, millal lennufirma uue kontseptsiooniga tulusaks muutuma peaks.

Lennuettevõtte endine nõukogu esimees Joakim Helenius on korduvalt toonitanud, et firma peaks ärikasumit teenima tuleval aastal, muidu peab hakkama vaatama, kas Taskila oma ametisse sobib. Sestap uurisime, miks Taskila avalikult teisiti väidab.

Läbi firma kommunikatsioonispetsialisti tuli aga vastus, et midagi taolist pole Taskila lehele öelnud. «Samuti pole see väide ka tõsi,» edastas firma, lisades, et kasumit oodatakse tõepoolest 2013. aasta lõpuks.

E24 on varem kirjutanud, et seoses mitterahuldavate majandustulemustega saatis majandusminister Juhan Parts ettevõtte nõukogu juhtima Erkki Raasukese ning tagandas samalt kohalt investeerimispankuri Joakim Heleniuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles