Ringkonnakohus ei rahuldanud USS Security Eesti AS kaebust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USSi omanik Urmas Sõõrumaa.
USSi omanik Urmas Sõõrumaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Ringkonnakohus jättis muutmata Tallinna Halduskohtu 12. juuni 2012 otsuse, millega halduskohus jättis rahuldamata USS Security Eesti AS kaebuse AS Eesti Raudtee turvateenuseid puudutava hanke riigihangete vaidluskomisjoni otsusele.

USS Security Eesti AS põhjendas Tallinna Halduskohtule esitatud kaebust muuhulgas konkurentsi moonutamisega ning hanke tingimustele mittevastava, põhjendamatult madala maksumusega, pakkumuse esitamisega AS G4S Eesti poolt.

AS Eesti Raudtee ning AS G4S Eesti palusid jätta kaebuse rahuldamata, sest AS G4S Eesti on esitanud selgitused, et tema poolt esitatud pakkumus ei ole põhjendamatult madal.

Halduskohus leidis, et kaebus on põhjendamata, ning jättis selle täies ulatuses rahuldamata.

Tallinna Ringkonnakohtule esitatud apellatsioonis palus USS Security Eesti AS Tallinna Halduskohtu otsuse tühistamist ning uue otsuse tegemist, millega kaebus rahuldatakse.

Ringkonnakohtu hinnangul ei leidnud kinnitust, et AS G4S Eesti AS poolt tehtud pakkumus on põhjendamatult madala maksumusega.

Otsuse peale võib Riigikohtule esitada kassatsioonkaebuse 10 päeva jooksul otsuse avalikult teatavakstegemisest arvates, so hiljemalt 16. juulil 2012.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles