Apple võib turule tulla soodsama iPadiga

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPad 3.
iPad 3. Foto: SCANPIX

Kaks firmale lähedalolevat allikat teatasid, et Apple kavatseb jõuluhooajaks turule tulla iPadi väiksema ja soodsama versiooniga. Selle sammuga loodetakse konkureerida odavama hinnaklassiga tahvelarvutite turul oma uutest tabletitest teatanud Google’i ja Microsoftiga.

Uue seadme ekraani diagonaali suurus peaks piirduma 7-8 tolliga ning sellel puudub uue iPadi HD ekraan, vahendab Bloomberg anonüümseks jääda soovinud allikaid.

Väiksema iPadi turuhind peaks jääma 200 dollari ümber, mis markeerib ka potentsiaalsete konkurentide Google Nexus 7 ja Amazon Kindle Fire hinnaklassi.

Kui Apple tõepoolest peaks mainitud nutiseadmega välja tulema, tekitab see Sterne Agee & Leach Inc’i analüütiku Shaw Wu sõnul konkurentidele palju probleeme.
«See oleks nende suurim õudusunenägu,» mainis ta.

Apple ei soovinud kuuldusi kommenteerida, eelpoolmainitud anonüümsete allikate sõnul peaks firma väikest iPadi esitlema oktoobris.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles