Aljas: Heateo SA on väljakutse

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Aljas.
Andrus Aljas. Foto: Liis Treimann

1. juulist Heateo SA juhiks saanud Estonian Airi endine president Andrus Aljas märkis, et võttis koha vastu, kuna see on pärast karjääri ettevõtluses uus ja huvitav väljakutse.

Aljase peamisteks tööülesanneteks saavad olema Eestis laiemalt strateegilise filantroopia propageerimine ja arendamine ning Heateo eesmärgi – ühiskondliku mõju suurendamine – täitmine.

Heateo SA on strateegilise filantroopia ühendus, mille missioon on ühiskondlike probleemide lahendamine Eestis, toetades sotsiaalseid ettevõtjaid ning teisi suure mõjuga ühiskondlikke organisatsioone. Tippspetsialistidest vabatahtlike toetusel arendab ning kasvatab Heategu algatusi, millel on potentsiaali üle-Eestilise positiivse muutuse loomiseks keskkonna, rahvatervise, haridussüsteemi, vanemliku hoolitsuseta laste, puudega inimeste tööhõive ja vanemahariduse valdkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles