Kohus jättis andmeside hanke vaidluses Eesti Posti kaebuse rahuldamata

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Posti logo.
Eesti Posti logo. Foto: Priit Simson

Tallinna halduskohus jättis reedel rahuldamata AS-i Eesti Post kaebuse, millega ettevõte vaidlustas riigihangete vaidluskomisjoni otsuse, mis tunnistas kehtetuks Elioni edukaks tunnistamise postifirma andmesideteenuse hankel.

Kohus otsustas mõista Eesti Postile Elisa kasuks välja menetluskulud summas 1475 eurot ja 26 senti. Kohtuotsuse peale on õigus selle avalikult teatavaks tegemisest arvates esitada apellatsioonkaebus vahetult Tallinna ringkonnakohtule 10 päeva jooksul, teatas halduskohtu pressiesindaja Kairi Küngas BNS-ile

Elisa ja Eltel Networks AS vaidlustasid aprilli keskel riigihangete vaidlustuskomisjonis Eesti Posti poolt korraldatud andmesideteenuste ostmise hankel Elion edukaks tunnistamise. Mai keskel otsustas komisjon Elisa ja Eltel Networksi vaidlustuse Elioni edukaks tunnistamise osas rahuldada. Samas jättis komisjon Elioni pakkumise vastavaks tunnistamise jõusse.

Hanke raames otsis Eesti Post andmesideteenuse pakkujat, kes tagaks andmesideühenduste olemasolu ettevõtte peakontoris ning kõikides üle Eesti asuvates kontorites. Samuti ühenduse toimimiseks vajalike seadmete rentimise või müümise ning seadmete hoolduse.

Eesti Posti kohtvõrkudes töötab kokku umbes 1500 arvutit ja muid seadmeid. Hanke kestvus on kokku 60 kuud ja maksumus jääb vahemikku 1,04 miljonist kuni 1,22 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles