Koger leidis teenistust kainestusmaja ehitamisel

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koger&Partnerid.
Koger&Partnerid. Foto: Toomas Huik

Ärimees Andres Kogeri ehitusfirma Koger ja Partnerid sai endale 16,4 miljoni kroonise Tallinna kainestusmaja riigihanke.


Avatud hankemenetlusega riigihanke pakkumisel osales 22 ehitusettevõtet. Tähtaegselt laekus 18 pakkumist, mis jäid hinnavahemikku 16,4-24,7 miljonit krooni. Komisjon valis välja AS Koger ja Partnerid pakkumise suurusega 16,4 miljonit krooni.

Linn ehitab kinnistule Paldiski mnt 62 hoone, mis sobib kasutamiseks politsei arestimaja 50-kohalise kainestuskambrina. See loob võimaluse pakkuda Tallinna tänavatel ja teistes avalikes kohtades ebakaines olekus kaaslinlasi häirivatele isikutele turvalist kohta kainenemiseks.

Kainestuskambris korraldatakse kainenemisele toodud isikutele vajalik meditsiiniline abi ja ööpäevaringne järelevalve. Rajatavasse kainestusmajja tulevad peamiselt kahekohalised kambrid koos duši ja WCga ning erikamber agressiivse käitumisega kinnipeetutele, meditsiiniline protseduuriruum, duširuumid, riietehoidla, desinfitseerimiskamber jm.

Kainestusmaja rajamine on tänavu kõige ulatuslikum sotsiaalhoolekande valdkonna investeering Tallinnas. Hoone valmib lepingujärgselt selle aasta 15. septembril.

Tallinna linnavalitsus eraldab kainestusmaja rajamiseks tänavusest eelarvest 31 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles