Saku suurhalli omanikud tülis

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku Suurhall
Saku Suurhall Foto: Toomas Huik

Kehvas majandusseisus Saku suurhalli eilne aktsionäride üldkoosolek, kus hääletati ka Tallinna linna ettepaneku poolt teha ettevõttes erikontroll, rahu majja ei toonud, kirjutab Äripäev.  

Koosoleku üks päevakorra punkt oli ka Tallinna linna ettepanek teha ettevõttes erikontroll, kuna linn pole rahul ettevõtte kasvavate laenukohustustega suuromanike Marcel Vichmanni ja Oliver Kruuda ees.

Tallinna linna aktsionäriõigusi esindava abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul olid kõik osapooled erikontrolliga päri, kuid koosoleku ettevalmistaja oli muutnud kontrolli kuupäeva 30. septembri asemel 5. septembriks. Lisaks nõuti ühes punktis, et erikontrolli taotleja Tallinna linn peab firma pangakontole kandma ettemaksu kontrolli kulude katteks.

Kuna Sarapuu sõnul on tegemist seaduserikkumisega, siis vaadatakse koos advokaadiga üle see, kui seaduslikuks saab koosolekut pidada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles