Parts sõidab õhtul Bakuusse

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts Foto: Peeter Langovits

27. - 30. juunil viibib majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts Bakuus, kus toimub Eesti ja Aserbaidžaani valitsustevahelise komisjoni esimene istung, millel arutatakse võimalusi majandussidemete arendamiseks ning edasiseks koostööks. 

Lisaks ametlikule delegatsioonile, kuhu kuuluvad majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning välisministeeriumi ametnikud, saadab ministrit ka äridelegatsioon.

Viimasesse kuuluvad:

Margus Reinsalu, KC Grupp; Ignacio Perez Diaz, KC Grupp; Karl Kivi, FEMW OÜ;Jaanus Tamm, Defendec; Bogdan Gogulan, Defendec; Kalev Sarapu, politsei- ja piirivalveamet; Henn Ruubel, Seaside Residence; Martin Hirvoja, EAS; Hannes Saarpuu, Lux Express Estonia AS; Monika Oit, Cybernetica AS; Jana Krimpe, Eesti-Aserbaidžaani kaubanduskoda; Kristy Tättar, Eesti kaubandus-tööstuskoja teenusteosakonna projektijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles