Kauppalehti: Tallinn on Helsingist tuntum start-up keskus

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt).
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt). Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tänases Kauppalehtis ilmunud Eesti idufirmade tegevust kajastavas artiklis nimetati Tallinnat koos Berliini ja Stockholmiga regiooni tähtsaimateks start-up keskusteks.

Artikli autori Hanna Eskola arvates on Tallinna, kui idufirmade kasvulava edukus seotud suuresti TTÜ juures asuva Tehnopoli viljaka tegevusega.

Äsja korraldati TTÜs ka Põhjamaade selle kevade üks olulisim start-up konverents Latitude59, finaali jõudnud ettevõtete professionaalset suhtumist ja suurt potentsiaali mainib ka Kauppalehti.

Nimetatud artiklis kajastatavad Eesti ettevõtted toovad edu tagavate faktoritena ära koostöövalmiduse, pideva arenemistahte ja Skype-suguste eeskujude olemasolu.

«Keskendu ainult oma tootele ja selle kasutajatele ning unusta kõik muu. Vali lahendamiseks keeruline probleem, mitte lihtne,» vahendas Soome ajaleht ZeroTurnaroundi tegevjuhi Jevgeni Kabanovi alustavatele tehnoloogiaettevõtetele mõeldud õpetussõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles