Eurodeks on vahetamata veel 52,5 miljonit krooni

Ines Kuusik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuni keskpaiga seisuga on Eesti kroone tagastamata veel kokku 52,5 miljoni euro väärtuses, millest pangatähti 45,7 ja münte 6,8 miljoni euro väärtuses.
Juuni keskpaiga seisuga on Eesti kroone tagastamata veel kokku 52,5 miljoni euro väärtuses, millest pangatähti 45,7 ja münte 6,8 miljoni euro väärtuses. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Juuni keskpaiga seisuga on tagastamata veel 52,5 miljonit krooni väärtuses. Eesti Panga teatel jätkavad tänavu kroonide vahetamist keskpanga muuseum, Swedbank ja SEB.

Seoses inimeste jätkuva huviga kroonide vahetamise vastu pikendas Eesti Pank koostöölepinguid SEB ja Swedbankiga, mille raames on inimestel võimalus nimetatud pankade kontorivõrgustikes üle Eesti aasta lõpuni keskkursi alusel ning teenustasuta kroone eurodeks vahetada. Edasine lepingute pikendamine otsustatakse aasta lõpus vastavalt vajadusele.

Kroone saab eurode vastu vahetada ka Eesti Panga Tallinnas Estonia pst 11 asuvas muuseumis, piiramatus koguses, teenustasuta ja igavesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles