Jõhvi aiand hakkab taas tööle

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhani puukoolis  paar aastat tagasi müügil olnud istik.
Juhani puukoolis paar aastat tagasi müügil olnud istik. Foto: Margus Ansu

Osa Jõhvis asunud Revino aiandist ostnud Juhani puukool koondab sinna kogu oma suvelillekasvatuse ning hakkab müügiplatsil pakkuma kogu oma laialdast tootevalikut koos taimede kasvamapanekuks vajalike abivahenditega.

Juhani puukool koondab seni Räpinas ja Lohkvas olnud suvelillede kasvatamise Jõhvi, kirjutab Põhjarannik.

«13. veebruarist panime kütte sisse. Ikka gaasiga kütame. Kallis on küll, aga kütame täpselt nii palju kui hädavajalik ja mitte päevagi rohkem. Üle aprilli keskpaiga küll ei tahaks,» rääkis Juhani puukooli tegevjuht Ivar Lepmets.

Aastaringset tegutsemist Juhani puukool siinmail ei kavanda, kuid kindlasti toimib aiand istikute müügiperioodil - aprilli algusest oktoobri lõpuni - ning suure tõenäosusega hakatakse seal ka jõulukuuski müüma.

Ostja profiil on Lepmetsa sõnul viimasel ajal järsult muutunud: varem arvukalt esindatud haljastusfirmad on suuremalt jaolt kadunud, eraisikutest ostjate arv aga märkimisväärselt kasvanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles