Ubisoft usub Wii U konsooli edusse

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nintendo Wii U  Fit demonstratsioon.
Nintendo Wii U Fit demonstratsioon. Foto: SCANPIX

Ubisofti asutaja ja tegevjuht Yves Guillemot loodab, et Nintendo Wii U on esimene pääsuke järgmise generatsiooni mängukonsoolide seas, mis turgutab mängutööstuse ning seega ka Ubisofti müüginumbreid.

Populaarsete videomängude Assassins Creed ja Just Dance looja Ubisofti aktsiad on võrreldes eelmise aastaga langenud 20 protsenti. Võrreldes selle aasta jaanuariga on firma aktsiad aga tõusuteel, olles oma väärtust tõstnud 8 protsendi võrra, kirjutab Reuters.

Firma asutaja ja tegevjuht Yves Guilllemot vaatab tulevikku optimistlikult.

«Sony ega Microsoft ei ole kuue aasta jooksul tulnud välja uue mängukonsooliga ning tarbijate kasvavad kõhklused videomängude tuleviku suhtes on põhjendatud. Samas on Wii U esimene konsool, mis koos Sony ja Microsofti järgmisel aastal turule tulevate uute riistvaraplatvormidega peaks mängutööstuse müüginumbreid jõudsalt kasvatama,» lisas ta.

Ubisoft on üks vähestest mängutootjatest, mis on välja arendanud pika nimekirja Wii U-ga ühilduvaid mänge.

«Usume, et Nintendo suudab järgmise kuue kuuga müüa 5 miljonit Wii U kaasaskantavat konsooli. Risk, mille võtsime antud platvormile mängude arendamisega on õigustatud, sest me usume Wii U konsooli, ning mida uuem on riistvaraplatvorm, seda rohkem selle vastu ka huvi tuntakse,» ütles Guillemot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles