Latitude59 idufirmade pitching-võistluse võitjaks pärjati Innovative Parking Solutions

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Innovative Parking Solutionsi pakutav parkimisseade.
Innovative Parking Solutionsi pakutav parkimisseade. Foto: Innovative Parking Solutions

Tallinna Tehnikaülikoolis toimuval Latitude59 konverentsi pitching-võistlusel selgitati täna välja parima veenmiskõne esitanud idufirma. Veenmiskõne ehk pitchi eesmärgiks on tutvustada ettevõtet potentsiaalsetele investoritele.

Uudset parkimisseadet pakkuva Innovative Parking Solutionsi kõrval pääsesid eilses eelvoorus osalenud kahekümnest firmast tänasesse finaali publiku lemmikutena edasi neli muudel aladel tegutsevat ettevõtet - Inskilled, Like A Local Guide,WeatherMe ja GateMe.

Võitja poolt saadavateks auhindadeks on tasuta töötuba Startup WiseGuys ärikiirendi poolt, pääs Silicon Valley ringsõidule koos Tehnopoli äriinkubaatoriga, 1000-eurone turundustoetus ArcticStartupilt, õigusabi SNR Dentonilt 5000 USD ja Glimstedtilt 2500 USD väärtuses ning kaks pääset 17.-18. oktoobril Helsingis toimuvale Arctic15 konverentsile (väärtuses 500 EUR).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles