Opel avaldas fotod sedaankerega Astrast

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Opel avaldas fotod Astra perekonna neljandast liikmest, Astra sedaanist, mille esmaesitlus toimub augusti lõpus algaval Moskva autonäitusel, kirjutab Whatcar?.

Kolme- ja viieukselise luukpära ning universaali kõrval müügile jõudev Astra sedaan on 4 658 millimeetrit pikk, 1 814 millimeetrit lai, 1 476 millimeetrit kõrge ja telgede vaheks teatatakse 2 685 millimeetrit. Pagasiruumimaht on kasvanud 90 liitri võrra 460 liitrini, tagumiste istmete allaklappimisel suureneb see kuni 1010 liitrit.

Mootorivalikus leiab 7 jõuallikat: neli bensiinimootorit (100 kuni 180 hobujõudu) ja kolm diiselmootorit (95 kuni 130 hobujõudu). Keskmine kütusekulu algab 3,7 liitrist 100 kilomeetri kohta (1,7-liitrine CDTI ecoFLEX).

Suve lõpus müügile jõudev sedaan ei jää viimaseks Astra kerevariandiks, sest järgmisel aastal on oodata kabriolettversiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles